Navigatie
Aangesloten bij:


31 07
...... en dan vergeet ik het belangrijkste...... natuurlijke home brewed oranjebitter!!

14.46 uur
Alle kisten hangen behalve ÚÚn...., de EB van Michael Sommer, die door zijn landigsgestel heenzakte omdat........., zijn zoontje die in de cockpit zat met de wielhandle zat te spelen. oeps. Hij stond in de eerste rij en blokkeerde de hele linkergridhelft, handig....not.
Gelukkig voor hem is de dag NU gecanceled, jammer maar goed geprobeerd van de wedstrijdleiding. Helaas trok het eerder dicht ipv dat de opklaringen dichterbij kwamen.

Wij gaan ons opmaken voor de international evening.
Wat staat er op het menu voor Nederland??
Ontbijtkoek, (+ koekhappen), stroopwafels, gele kaasballetjes, hollandse kaas natuurlijk, Groninger metworst, drop, Engelse drop (niet echt Nederlands, ik geef het toe ,maar wel lekker!), wit broodje met hagelslag en nog roze muisjes omdat Eline is geboren, met als klapper: sate en pindasaus van Frans!

Onze razende reporters Meinte en Mathijs hebben hun draaiboek al klaar voor voor vanavond wederom een inspirerend filmpje, die in de loop van morgen op de site komt.

13:55 uur
Opdracht staat in GliderTracking. (ctrl-F5)

13:50 uur

13.45 uur
We gaan starten. het weer ziet er vliegbaar uit. Op de sateliet zien we dat er dikke plakkaten op koers liggen, er valt geen regen uit. We zijn benieuwd!!

13.00 uur
Open klasse staat te wachten voor de eerste start, gepland om half twee.
Andere klassen zijn gecamceld. Verwachting is dat de wolkenbasis rond de 800-900 m blijft steken lokaal en dan is het niet verstandig om 130 kisten in een beperkte ruimt te laten vliegen.
Ronald heeft er zin in! Hoe het weer zich gaat ontwikkelen richting en vanuit áhet westen (daar ziet het er goed uit nl.) is nog even de vraag. Als dat dichterbij komt dan lijkt het een leuk vliegdagje te worden, anders wordt het een dobberdagje. Maar dat is niet erg, dat zijn wij Nederlanders juist gewend!

Dag van gisteren
Goede morgen, natte en koude ochtend op Leszno!
Nu zijn we hier op Leszno aan de beurt voor een slecht weer dagje. Gelukkig geen onweer langs gekomen (of ik moet het niet gehoord hebben). Wel harde wind en miezer regen.

Tja de dag van gisteren....
een mooie tweede plaats van Francois!! Heel even leek het erop dat hij dagwinnaar zou worden, helaas op het allerlaatste moment kwam Radek Krejcirik nog boven hem. Radek werd derde vorig jaar bij het WK junioren, waarschijnlijk zullen we nog wel meer van hem horen!
Aardig detail:Tim en Radek kennen elkaar al heel lang via de eerste Condor online competiton. Jeroen kwam op een voor hem verrassende 10e plek uit.
Het verhaal van Ronald kennen we, Steven en Jelmer ging gewoon iet lekker.

De sfeer is gelukkig goed in het team, de tegenvallers worden manmoedig gedragen met het idee morgen is er weer een dag. Het gezamenlijke eten in de teamtent draagt denk ik wel bij om de mindset goed te houden, er wordt ook over andere dingen gesproken dan alleen het vliegen. Even relativeren. Ook hardlopen is een goed middel om de geest weer op te frissen.

Voor vandaag wachten we af of het nog wat wordt, if yes, dan heel laat op de dag. Vanavond International evening, Francois is gisteren al de de hele dag bezig geweest met blokjes voor de sate te snijden.

We 'll keep you informed
Reacties
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Reactie plaatsen
Logt u a.u.b. in om een reactie te plaatsen.
Waardering
Waardering is alleen beschikbaar voor leden.

Logt u a.u.b. in om te stemmen.

Er zijn nog geen waarderingen gegeven.
Volg WK Zweefvliegen
Montlu├žon


Verwerkingstijd: 0.02 seconden