Navigatie
Aangesloten bij:


Heineken Grond gesloten vandaag....
Vandaag is Heineken grond gesloten....., na een paar hele mooie vliegdagen vandaag de hele dag regen en waarschijnlijk morgen ook nog voor een groot deel van de dag.

Gisteren was het een interessant trainingsdagje, vrij vroeg waren er al buien en het ziet er naar uit dat dit een veelvoorkomend weerbeeld zal zijn tijdens deze WK.Goed om even kritisch naar de radarplaatjes te kijken, welke geven nu precies de informatie die we willen zien.

De mast is goed voor 100 km bereik bij de XT, dus dat lijkt ook goed.
De wedstrijdleiding gebruikt de trainingsweek ook altijd om op gang te komen, tijdens de teamcaptain briefings elke ochtend vr de gewone briefing worden allerlei zaken besproken. Geen grote issues, Leszno heeft al vaker grote wedstrijden georganiseerd dus ze weten wel hoe het moet.

De vliegers zijn bezig hun laatste zaakjes te regelen, daar is zo'n regendagje goed voor. Morgen om 2 uur is er een speciale teamcaptains meeting die over safety gaat met als hoog bezoek de directeur van de Poolse Onderzoeksraad voor Veiligheid. Hopelijk spreekt die wel Engels......
...... dat is eigenlijk n van de grotere problemen hier, een deel van de oudere generatie spreekt geen Engels en veel moet vertaald worden.

Tot morgen!

Volg WK Zweefvliegen
Verwerkingstijd: 0.01 seconden