Navigatie
Aangesloten bij:


training woensdag 23-7
Goedemorgen!
De vliegers zijn hun kisten al aan het monteren, zijn ze voordat het weer echt heet wordt, klaar om daarna rustig te onbijten etc..
Gisteren was het een hele mooie dag en de jongens hebben goed kunnen trainen. Gisteravond hebben de vliegers nog vliegtechnische zaken besproken olv Jeroen. Hij had zich door Ingo T. in Klix uitgebreid laten informeren over het gebied van Ledzno. 
De auto van Han ( ophaler Jeroen) is weer klaar, die stond nl. met een kapotte turbo vlak over de grens stil tijdens de heenreis, en is hem vanmorgen vroeg gaan halen. Met caravan, want die bleef ook achter, zodat materiaal technisch nu bijna alles klopt. Het wachten nu is nog op het tentdoek van Heineken Grond, die zat niet in de tas.......
Voorbereidingen trainingsweek
Iedereen is ondertussen gearriveerd. Alleen Jelmer heeft gevlogen vandaag, zijn constatering: er wordt veel gemaaid en er komen steeds meer buitenlandingsveldjes bij. Verder heeft iedereen zijn vliegtuig klaargemaakt, Jeroen heeft zijn kist gescruteneerd (er wordt dan gecontroleerd of het vliegtuig aan alle eisen voldoet).
Bij de registratie heeft iedereen een verrassingspakket gekregen: een prachtig softcel jack gekregen, T-shirt, petje e.d. alles met opdruk van WL Leszno2014. 
Ondertussen raken we op de grond ook steeds beter georganiseerd, dankzij Frans Guis zijn goede verkennings-tocht in de winkels, zitten we voor een prikkie op de eerste rang. Er is een koelkast georganiseerd (€200,-, 179L...) voor in de teamtent, er is een zwembad. Mathijs Huls ontpopt zich als een telefoon- en internet deskundige (Remy heeft een waardige opvolger...) en nu zitten we met mobile wifistation te internetten. Het wordt steeds luxer!
En we hebben voor het eerst gezamenlijk gegeten in de teamtent.

Natuurlijk kloppen er ook dingen niet helemaal: een teamtent zonder doek, een lekkende waterkraan (Jeroen), een verkeerde lader van de computer(Ronald), opgeblazen turbo (Han), de geluidsinstallatie in de briefingroom zorgt voor onverstaanbaar Pools/Engels, de website in combinatie met Facebook lukt niet helemaal, maar verder gaat alles goed en zien we uit naar de wedstrijd!
Team XTC stranded 100 kilometers out


Volg WK Zweefvliegen
MontluƧon


Verwerkingstijd: 0.01 seconden