Voorbereidingen trainingsweek
Geplaatst door frouwke op 21-07-2014 23:59
Iedereen is ondertussen gearriveerd. Alleen Jelmer heeft gevlogen vandaag, zijn constatering: er wordt veel gemaaid en er komen steeds meer buitenlandingsveldjes bij. Verder heeft iedereen zijn vliegtuig klaargemaakt, Jeroen heeft zijn kist gescruteneerd (er wordt dan gecontroleerd of het vliegtuig aan alle eisen voldoet).
Bij de registratie heeft iedereen een verrassingspakket gekregen: een prachtig softcel jack gekregen, T-shirt, petje e.d. alles met opdruk van WL Leszno2014. 
Ondertussen raken we op de grond ook steeds beter georganiseerd, dankzij Frans Guis zijn goede verkennings-tocht in de winkels, zitten we voor een prikkie op de eerste rang. Er is een koelkast georganiseerd (€200,-, 179L...) voor in de teamtent, er is een zwembad. Mathijs Huls ontpopt zich als een telefoon- en internet deskundige (Remy heeft een waardige opvolger...) en nu zitten we met mobile wifistation te internetten. Het wordt steeds luxer!
En we hebben voor het eerst gezamenlijk gegeten in de teamtent.

Natuurlijk kloppen er ook dingen niet helemaal: een teamtent zonder doek, een lekkende waterkraan (Jeroen), een verkeerde lader van de computer(Ronald), opgeblazen turbo (Han), de geluidsinstallatie in de briefingroom zorgt voor onverstaanbaar Pools/Engels, de website in combinatie met Facebook lukt niet helemaal, maar verder gaat alles goed en zien we uit naar de wedstrijd!